selinas -

Lagde denne for akkurat en uke siden. Jeg teipet først på et helt vanlig ark hvor jeg hadde skrevet WISH på og så hadde jeg en sånn slags glitter lim/maling som jeg har hatt i flere år, men ALDRI har brukt, haha, som jeg malte med pensel inni glasset. :P Den ser ikke fin ut på bildene synes jeg (;P) i forhold til i virkeligheten! På bildene ble det sykt dårlig lys, men dete kan jo prøve å se den for dere med litt mer lys eller? Da ser man glitteret inni mye bedre enn på bildene :)

-Selina(ooobs, feil vei)

Synes?

Hva synes du om bildene?

Hei, lenge siden sist ;p 

I går var jeg på rommet mitt og så plutselig at det var et utrolig fint orange og lyseblått lys ute og jeg grep kameraet og løp ut på klikklakker (noe som var "veldig" smart etter som det regnet litt ... ) Men, men. Synes bildene ble ganske fine egentlig. Var et utrolig fint lys! Fikk litt halloween følelse av noen av bildene:

(dumme ledninger !! )

Hva synes du om bildene?

 
Hva synes du om bildene? 

(sorry, faila litt med det neglakk innlegget, du skjønner Nina har nå minnebrikka mi, så det innlegget kommer nok ikke før neste uke.. )

-Selina

btw: Jeg skal lakke neglene mine i kveld eller i morra så da blir det et innlegg om hvordan jeg lakker neglene mine innen lørdag kveld ;))

-Selina

-Selina

Har vært en utrolig fin og varm dag idag :)) Var også på fotballbanen med verdens beste venner, men hadde ikke med kameraet så fikk ikke tatt noen bilder. Men jeg tok noen bilder på morgenen idag, da det fortsatt var bløtt i grasset:
-Selina

 

Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012
hits