selinas -

Tihi, kom hjem fra en liten tur med venninnene mine og så disse søte små skoa på trappa mi:) Var selvfølgelig min lille søte kusine sine <3 Ville bare legge bilde ut her fordi jeg ville lagre det og redigere det på instagram ;)) Så ja, check it out! selinapedersen heter jeg på instagram.

-Selina

Heii :)

Har ikke blogga på leenge, men har ikke hatt tid og føler egentlig ikke noe press til å blogge fordi denne bloggen laget jeg bare fordi jeg hadde lyst å dele bildene mine. Så ja, men setter pris på hver leser og hver kommentar <3 Dette er ikke noen personlig blogg, eller hverdagsblogg, men det kan være jeg legger ut noen innkjøp og diverse hvis jeg har kjøpt nye ting osv. :) Så ja, det kommer når det kommer ;)  BTW: Kommer sannsynligvis en bokanmeldelse av Just Getting Started (den andre boka til Justin Bieber <3) som jeg leste ferdig forrige helg. det innlegget kommer når jeg er ferdig med leksene for neste uke. Senest fredag. Kan komme flere innlegg denne uken så, stay tuned ;)

-Selina

Heihei :) Jeg vet, har ikke blogga på over en uke, haha, not good. Men, ja, ville bare si at jeg ikke kommer til å blogge fast. Jeg blogger jo ikke om hverdagen min og mengden på leksene på ungd. skolen er adskillig mye mer enn på barneskolen og tar en MASSE tid, noe som må bli førsteprioritet etter skolen. Men jeg kommer til å oppdatere for det meste når jeg legger bildene mine inn på PCen, noe som er ganske ofte ettersom jeg tar en del bilder, men det varierer :) Men ja og så vil jeg si litt om HVA jeg skal blogge om utenom å legge ut bildene mine. Jeg er veldig glad i å lese bøker så det kommer sannsynligvis til å komme bokanmeldelser fra meg, når jeg er ferdig med en bok jeg synes er bra og anbefaler andre å lese. Jeg skal akkurat til å begynne på en ny bok serie som jeg har lånt av venninna mi Gina, www.gmbj.blogg.no, UGLIES heter den og jeg skal lese de to første bøkene så det tar nok en liten stund før jeg får lagt ut den første bokanmeldelsen, men det blir nok før 1.oktober ;) Og så kommer jeg kanskje til å blogge om litt mote, sånne "wants" og litt sånn og så er jeg veldig glad i å lakke neglene mine og gjør det ganske ofte, (noe mamma irriterer seg veldig over pga. lukten :p) haha, så det blir nok litt om det også ;)

Og så, en siste ting er at jeg har fått lasta ned blogg.no (app) igjen på iPhonen min, noe som gjør at jeg kan blogge mer hvis jeg ikke rekker å inn på PCen min :D Det var bare det jeg ville informere om ;)

-Selina

Hei :) jeg heter altså Selina og er 13år og er utrolig glad i å fotografere. Jeg fikk mitt første speilrefleks for ikke så veldig lenge siden, Canon EOS 550d, som jeg er UTROLIG fornøyd med. Jeg kommer til å legge ut bilder og litt forskjellig. Jeg er også en stor Belieber, så det blir vel litt om Justin Bieber også på bloggen min ;* Selvfølgelig håper jeg på en del lesere, men grunnen til at jeg lagde bloggen var egentlig bare for å ha et sted å dele bildene mine. Nå i begynnelsen vil det helt sikker være en del rot her. pga. at jeg må bytte header. osv, men jeg håper dere vil like bloggen og bildene mine.

Les mer i arkivet » Oktober 2012 » September 2012 » August 2012
hits