selinas -

Heei :)

Har lenge sett at mange bloggere har lagt ut sånn 'before i die' innlegg og har alltid hatt lyst til å lage et selv, så nå tok jeg meg tid til å se på bilder på Weheartit og jeg blir utrolig inspirert av sånne bilder. Dette er noe av det jeg drømmer om å gjøre før jeg dør:

Masse annet jeg drømmer om også da, men dette var noe av det :)

 

Elsker å ta bilde av vann og vanndråper. :) noen av bildene jeg tok ble litt dårlig fokus på, men ja, her er noen bilder:

-Selina

Jeg elsker å ta bilder av skyene, jeg vet ikke, jeg bare elsker de forskjellige formene og fargene skyene og himmelen har, jeg synes det er så fint å se opp på himmelen. Men ja, det blir jo kjedelig å ta bilder bare av skyene, men ja, jeg synes det er kjempefint ihvertfall, og idag fant jeg en sky som lignet på et hjerte :)) Hva synes du? :

<3

-Selina

Heei :) Tenkte å begynne med noe nytt som jeg kaller "inspiration" (inspirasjon). Jeg kommer til å legge ut bilder av ting som inspirerer meg. Idag kommer jeg til å gjøre ferdig to innlegg med to forskjellige ting som jeg blir inspirert til å ta bilder av, det ene innlegget  kommer idag og det andre i morgen så stay tuned ;)

(Et ganske dårlig bilde jeg fikk tatt av fullmånen her om dagen, ikke bra bildet sier jeg, men jeg hadde elsket det om det ikke hadde vært så dårlig fokus på det ... )

-Selina

Les mer i arkivet » Oktober 2012 » September 2012 » August 2012
hits