selinas -

Heihei :) Jeg vet, har ikke blogga på over en uke, haha, not good. Men, ja, ville bare si at jeg ikke kommer til å blogge fast. Jeg blogger jo ikke om hverdagen min og mengden på leksene på ungd. skolen er adskillig mye mer enn på barneskolen og tar en MASSE tid, noe som må bli førsteprioritet etter skolen. Men jeg kommer til å oppdatere for det meste når jeg legger bildene mine inn på PCen, noe som er ganske ofte ettersom jeg tar en del bilder, men det varierer :) Men ja og så vil jeg si litt om HVA jeg skal blogge om utenom å legge ut bildene mine. Jeg er veldig glad i å lese bøker så det kommer sannsynligvis til å komme bokanmeldelser fra meg, når jeg er ferdig med en bok jeg synes er bra og anbefaler andre å lese. Jeg skal akkurat til å begynne på en ny bok serie som jeg har lånt av venninna mi Gina, www.gmbj.blogg.no, UGLIES heter den og jeg skal lese de to første bøkene så det tar nok en liten stund før jeg får lagt ut den første bokanmeldelsen, men det blir nok før 1.oktober ;) Og så kommer jeg kanskje til å blogge om litt mote, sånne "wants" og litt sånn og så er jeg veldig glad i å lakke neglene mine og gjør det ganske ofte, (noe mamma irriterer seg veldig over pga. lukten :p) haha, så det blir nok litt om det også ;)

Og så, en siste ting er at jeg har fått lasta ned blogg.no (app) igjen på iPhonen min, noe som gjør at jeg kan blogge mer hvis jeg ikke rekker å inn på PCen min :D Det var bare det jeg ville informere om ;)

-Selina

 

Heisann :)

Lurte bare på om du ville følge meg på twitter?? :)) Mener ikke å smiske eller noe altså ;) Er du en Belieber og spør om å bli fulgt tilbake er det stor sjangs for at jeg gjør det så det er bare å spørre. 

aka Selina Bieber 

btw. jeg heter @SelinaPedersen. Bare for å informere deg så skriver jeg en del om Justin da, logisk nok, men ja, følg meg hvis du vil ;))

Thanks :**

Vel, sommerferien er over og jeg har begynt på ungdomskolen. Det er ikke akkurat blitt noe enklere her, selv om jeg har gått på skole i sju år nå. (hehe, litt logisk kanskje, men :p) men, men, det er vel bare å gjøre det beste ut av det og gjøre det beste vi kan, noe mer kan vi vel ikke gjøre.?

" Stay positive. "

(ikke bry dere om den svarte streken i venstre hjørne, det var bare en ledning jeg ikke så før jeg hadde lagt bildet inn på pcen pga. lyset da jeg tok bildet;)

Heisann alle sammen :) 

Er med i en konkurranse der 50 heldige bloggere kan få prøve parfymen til Taylor Swift, Wonderstruck. Vel, grunnen til at jeg har lyst til å være en av de 50 er at jeg har hørt at parfymen lukter utrolig godt, og den ser fantastisk ut og jeg har utrolig lyst på den selv så dette er en gyllen mulighet for meg :) Jeg er ikke like stor fan av Taylor Swift som jeg er av Justin Bieber, men jeg kan si med hånden på hjertet at jeg elsker stemmen hennes, og jeg synes hun er fantastisk pen. Hun er utrolig talentfull og er så flink i alt hun gjør. Når jeg hører stemmen hennes så er det nesten uvirkelig, den er liksom, jeg vet ikke, hun har virkelig en utrolig stemme, som den nesten ikke går an å beskrive, den er så ren og så fin.! Ja, som sagt så har jeg utrolig lyst til å prøve ut parfymen hennes :) Jeg vet at det er liten sjangs for at jeg kommer til å vinne, men jeg sier bare lykke til til alle bloggerne som er med :*

-Selina

Idag var det endelig fint vær igjen etter det drittværet som var i går. Tok noen bilder :))

Hva synes du om bildene? :)

 

Hellu ;). Jeg tenkte å lage et innlegg om hva jeg egentlig synes om Beliebers, Justin Bieber fans (er det samme, men har litt forskjellig betydning, les videre for å forstå) og Justin Bieber for å gi dere et lite innblikk i hvordan jeg er som Belieber og hva Justin betyr for meg. 

Tumblr_m90dl6gjfi1qb3045o1_500_large

*weheartit*

Jeg husker den første gangen jeg så Justin. Det var en eller annen gang i 2010. En av mine beste venninner viste meg Baby videoen. Jeg kan bare si en ting: Jeg ble totalt forelska i den sangen! Jeg hadde aldri hørt om han før, men det var en av de få gangene jeg har blitt forelska i en sang så fort. Noen sanger må jeg høre på noen ganger før jeg blir hekta, skjønner du. Jeg husker ikke helt hva som skjedde videre, men jeg husker da jeg virkelig ble en fan, en Belieber rettere sagt, det var den kvelden jeg så Never Say Never på kino. Jeg husker jeg ble totalt betatt. Jeg tror ikke det har gått en dag siden det at jeg ikke tenker på Justin, sånn seriøst, og dette er over et år siden. Han har faktisk forandra en stor del av livet mitt. Jeg og venninnene min lagde blogger og, ja, alt forandra seg. 

422259_266268583473029_718087416_n_large

*weheartit*

Ja, Justin fikk seg kjæreste. Selveste Selena Gomez (Selina, Selena, you see ;p). Fansen var i skjokk. Det gikk rykter om at Selena bare brukte Justin. osv. osv. Jeg bare himlet med øynene av det hele. Jeg ble så glad av å se dem sammen og jeg elsker fortsatt og sitte å se på bilder av dem og jeg blir alltid så glad inni meg av å se dem kysse hverandre .osv. Folk lagde rykter og historier om at kyssene deres var fake. osv. Og jeg kan si meg enig i at noe av det de sa var realistisk, men jeg stolte såpass på Justin at han aldri ville ha gjort noe sånt. Og, ja, det ser ut som om jeg hadde rett. Jeg mener ikke at jeg var den eneste som hadde rett, selvfølgelig. Det var mange andre Beliebers også som trodde det samme som meg. Jeg blir sånn seriøst nesten flau når jeg ser hva andre Beliebers kan skrive om Selena, enda sitter de på twitter å skriver dritt om henne!? Hva er problemet? Hun gjør Justin glad, og motsatt. De er forelsket, de elsker hverandre. Vi har ikke noe å gjøre med det. Og som fans er det eneste vi kan gjøre å STØTTE Justin når han får seg kjæreste. Og, ja, selv om KANSKJE Jelena (Justin&Selena) kommer til å gjøre det slutt en gang ELLER at faktisk Justin og Selena gifter seg, så er det eneste vi kan gjøre å støtte dem. Selvfølgelig, jeg skjønner de fansa som er sjalu (noe jeg også kan føle i blandt) at det er vanskelig å være glad på deres vegne, men VI kan ikke tvinge Justin til å gå fra Selena pga. at det er flere millioner andre jenter rundt om kring i verden som elsker han. Det er Justin sitt valg, det er han som bestemmer, vi kan bare stå ved hans side og støtte ham. When Justin Smile, Beliebers Smile, ikke sant? :)

603571_410535419009176_354475809_n_large

*weheartit*

Å være en Belieber betyr ikke at man har vært der fra begynnelsen. Helt siden Justin la ut videoer på YouTube. Før han ble berømt. Det handler om at du skal tro på ham og det han gjør og det er om å gjøre å støtte han gjennom alt han gjør. Beliebers er for alltid. Å være en fan (mener jeg) er å like musikken hans og/eller like selve han. En fan kan også tro og støtte Justin, men som noen skriver på twitter: "Fans will leave, Beliebers will stay forever". Fans og Beliebers kan ha forskjellige meninger om det jeg skriver her, men dette er hva jeg mener. Det kan være jeg kommer til å forandre mening, men jeg er en Belieber.

523314_375314135875405_1420752579_n_large

*wehearit*

Jeg husker for en stund siden, da jeg var på hyttetur og hadde sett på noe skummelt/ekkelt på TV rett før jeg skulle legge meg. Jeg var redd, men så husker jeg at bare jeg begynte å tenke på Justin så gikk redselen bort. Jeg ble helt varm inni meg. Det viser virkelig hvor mye han betyr for meg. Da jeg ikke fikk dra til Oslo da Justin var her i mai, gråt jeg. Jeg var så sint fordi jeg ikke fikk dra å se idolet mitt synge, når han først var i landet mitt. Men jeg var også så stolt og glad for at han faktisk var i Norge. Det viser hvor glad jeg er i han. 

(bestevenninna mi møtte Justin i November 2011i London, www.scoot.blogg.no :D Helt utrolig stort :' * )

Og, ja, Beliebers er som en familie. Vi hjelper hverandre når noen trenger hverandre og vi er glade på deres vegne hvis de får møte Justin, får en tweet, retweet eller at Justin følger dem. Det føles god å ikke være alene når foreldrene dine ikke skjønner hvorfor du skal sitte oppe hele natten for å se på en Award, eller hvorfor du skal kjøpe den og den sangen på iTunes når du kan få den gratis på nettet. Justin betyr noe spesielt for hver og en av Beliebersene (blir litt rart å skrive Beliebers i flertall på norsk ;p) rundt om i verden. Han har en helt spesiell plass i hjertene våre, uansett om vi reagerer forskjellig på ting som handler om Justin. Det er det bare å respektere for folk er forskjellige, og akkurat det samme er Beliebers. BELIEBERS = FAMILY <3

390956_436703466371935_1756386157_n_large

*weheartit*

Jeg elsker Justin og han betyr noe helt spesielt for meg. Han har forandret for mye av livet mitt til at jeg kan eller vil, slutte å støtte han. Hva med deg? Er du en Belieber? Hva er synes du om dette innlegget? Hva er din mening om dette? Jeg blir utrolig takknemlig hvis du kommenterer din mening:))

-Selina

 

I går lagde jeg cupcakes! Første gangen faktisk, men definitivt ikke den siste ;) Det gøyeste var nok å ta på glasur og å pynte dem, og de ble utrolig gode! Her er resultatet:

Synes? :)

I går kveld tok jeg bilder av lyset ut fra vinduet mitt og så flyttet jeg litt på kameraet mens jeg tok bildene og så ble de sånn. Utrolig kult, synes nå jeg ;) Hva synes dere??

Les mer i arkivet » September 2012 » August 2012
hits