selinas -

(sorry, faila litt med det neglakk innlegget, du skjønner Nina har nå minnebrikka mi, så det innlegget kommer nok ikke før neste uke.. )

-Selina

btw: Jeg skal lakke neglene mine i kveld eller i morra så da blir det et innlegg om hvordan jeg lakker neglene mine innen lørdag kveld ;))

-Selina

Elsker å ta bilde av vann og vanndråper. :) noen av bildene jeg tok ble litt dårlig fokus på, men ja, her er noen bilder:

-Selina

Jeg elsker å ta bilder av skyene, jeg vet ikke, jeg bare elsker de forskjellige formene og fargene skyene og himmelen har, jeg synes det er så fint å se opp på himmelen. Men ja, det blir jo kjedelig å ta bilder bare av skyene, men ja, jeg synes det er kjempefint ihvertfall, og idag fant jeg en sky som lignet på et hjerte :)) Hva synes du? :

<3

-Selina

Heei :) Tenkte å begynne med noe nytt som jeg kaller "inspiration" (inspirasjon). Jeg kommer til å legge ut bilder av ting som inspirerer meg. Idag kommer jeg til å gjøre ferdig to innlegg med to forskjellige ting som jeg blir inspirert til å ta bilder av, det ene innlegget  kommer idag og det andre i morgen så stay tuned ;)

(Et ganske dårlig bilde jeg fikk tatt av fullmånen her om dagen, ikke bra bildet sier jeg, men jeg hadde elsket det om det ikke hadde vært så dårlig fokus på det ... )

-Selina

-Selina

Har vært en utrolig fin og varm dag idag :)) Var også på fotballbanen med verdens beste venner, men hadde ikke med kameraet så fikk ikke tatt noen bilder. Men jeg tok noen bilder på morgenen idag, da det fortsatt var bløtt i grasset:
-Selina

Les mer i arkivet » September 2012 » August 2012
hits