selinas -

Heei :)

Har lenge sett at mange bloggere har lagt ut sånn 'before i die' innlegg og har alltid hatt lyst til å lage et selv, så nå tok jeg meg tid til å se på bilder på Weheartit og jeg blir utrolig inspirert av sånne bilder. Dette er noe av det jeg drømmer om å gjøre før jeg dør:

Masse annet jeg drømmer om også da, men dette var noe av det :)

 

Her kommer den bokanmeldelsen jeg skrev at jeg skulle legge ut for en uke siden.. Huff a meg. Der lærte jeg at jeg skal slutte å love noe her på bloggen ;p (btw: tok ikke noen egne bilder av boka mi pga, at jeg ikke orker å legge inn flere bilder akkurat nå ;p bildet under er funnet på google.)

100% official JUSTIN BIEBER Just Getting Started:

Jeg bestilte min bok på engelsk for å komme litt tettere inn på hva og HVORDAN han har skrevet boka. Noe jeg virkelig anbefaler. Selvfølgelig, hvis du ikke kan engelsk i det hele tatt kan jo det være et problem, men kan du engelsk så er det ikke vanskelig hvis du har en ordbok liggende ved siden av deg i telfelle.

Boka er veldig lett å lese og du glir fort inn i den. Selv om den er stor og litt tykk så er det ikke sånn at du bruker flere uker på den. Tvert imot. Jeg brukte bare tre dager eller noe. En kveld og en dag, tror jeg, jeg brukte. Men nå, til innholdet:

Er man en Belieber så er dette en helt fantastisk bok. Man kommer tettere inn på Justin og hans liv i forhold til hvordan han har hatt det de siste årene, Han er ærlig i denne boka og man får vite nye ting om han og du kommer tettere inn til hva han føler. Han skriver om episoder i karrieren hans som har vært vanskelig og skriver om ting som har betydd mye for han. Scooter har også skrevet noen sider i boka fra han sin side av noen av episodene som kanskje overrasker og rører mest i boka pga. at han forteller om hvordan Justin har reagert på ting. 

Justin skriver også om ting som har gjort at han har kommet så langt, som familien sin, Michael Jackson, og hvordan han har følt seg i forskjellige episoder som også rører masse.

Er man ikke en fan, men vil få et annet inntrykk av Justin er dette den perfekte bok. Du får garantert et enda bedre inntrykk av han enn du hadde fra før og du får vite litt mer om hvordan han egentlig er på innsiden bak alt som skjer rundt ham. 

Jeg vil ikke gå mer inn på HVA han har skrevet. Det får være en overraskelse for dere som skal lese boka :)

-Selina

Hei, lenge siden sist ;p 

I går var jeg på rommet mitt og så plutselig at det var et utrolig fint orange og lyseblått lys ute og jeg grep kameraet og løp ut på klikklakker (noe som var "veldig" smart etter som det regnet litt ... ) Men, men. Synes bildene ble ganske fine egentlig. Var et utrolig fint lys! Fikk litt halloween følelse av noen av bildene:

(dumme ledninger !! )

Hva synes du om bildene?

Tihi, kom hjem fra en liten tur med venninnene mine og så disse søte små skoa på trappa mi:) Var selvfølgelig min lille søte kusine sine <3 Ville bare legge bilde ut her fordi jeg ville lagre det og redigere det på instagram ;)) Så ja, check it out! selinapedersen heter jeg på instagram.

-Selina

Heii :)

Har ikke blogga på leenge, men har ikke hatt tid og føler egentlig ikke noe press til å blogge fordi denne bloggen laget jeg bare fordi jeg hadde lyst å dele bildene mine. Så ja, men setter pris på hver leser og hver kommentar <3 Dette er ikke noen personlig blogg, eller hverdagsblogg, men det kan være jeg legger ut noen innkjøp og diverse hvis jeg har kjøpt nye ting osv. :) Så ja, det kommer når det kommer ;)  BTW: Kommer sannsynligvis en bokanmeldelse av Just Getting Started (den andre boka til Justin Bieber <3) som jeg leste ferdig forrige helg. det innlegget kommer når jeg er ferdig med leksene for neste uke. Senest fredag. Kan komme flere innlegg denne uken så, stay tuned ;)

-Selina

 
Hva synes du om bildene? 

Les mer i arkivet » Oktober 2012 » September 2012 » August 2012
hits